top of page

Elk individu vraagt om een unieke kijk en een persoonlijke aanpak. Als voedingsdeskundige begeleid ik mensen naar een gezonde eetgewoonte waar voeding preventief en therapeutisch wordt ingezet omwille van haar vele heilzame eigenschappen.

Hoewel je met voeding al een hele weg kan komen, ben ik ervan overtuigd dat we ook dit in een groter geheel moeten kaderen. Ik geloof sterk in de invloed van je mindset, de mate waarin je kan ontspannen, hoeveel je beweegt, de verbinding met je lichaam, je zingeving, of je je werk graag doet en je steun krijgt uit je omgeving, je levensgeschiedenis en eventuele trauma's, noem maar op. Daarom werk ik heel graag samen met andere zorgverleners in de buurt zoals artsen, psychologen en therapeuten, coachen (beweging-, life-, burnout-, loopbaan-,...), kinesisten en osteopaten, lichaams- en energetisch werkers, yogateachers enzovoort.

 

Het doel is om evenwicht te bekomen, geestelijk en lichamelijk, en het zelfregulerend of -genezend vermogen te ondersteunen. Toch worden we allemaal wel eens ziek of hebben we een ongeluk. Ik benader dan ook graag artsen die naast de noodzakelijke acute zorg patiënten willen sturen en begeleiden in de (secundaire) preventie. Ik ben steeds bereid om, mits akkoord van de cliënt/patiënt, verslag uit te brengen via eHealth. Als erkend voedingsdeskundige (RIZIV-nummer 5-61623-07-601) kunnen uw patiënten ook gebruik maken van een tegemoetkoming van hun mutualiteit.

Resoneert mijn visie met die van jou? Kom je in contact met patiënten of cliënten die gebaat zouden zijn met een aangepaste voeding en levensstijl? Neem gerust contact op, om te kijken hoe we elkaar kunnen ondersteunen. Contacteer me vrijblijvend telefonisch (0485/28.32.64) of per mail

IMG_20221223_105008580[8230]2.jpg

Heb je graag visitekaartjes of flyers om mee te geven met je cliënten of patiënten? Ik bezorg ze jou graag! Geef me een seintje.

bottom of page