top of page

Enquête: voedingsadvies op maat, wat zijn jouw verwachtingen?

De energie van het einde van dit jaar vraagt mij om even stil te staan: Waar sta ik nu? Waar wil ik naar toe? Wat wil ik loslaten? Waarin wil ik groeien en vernieuwen?


Mijn visie staat voor groei. Groeien als mens, groeien in gezonde gewoontes, in omgaan met uitdagingen, in bewustzijn en in talenten. Dit vraagt niet alleen tijd en ruimte, maar ook inzicht. Om mijn aanbod nog beter af te stemmen op jouw noden, leer ik graag wat je vragen en verwachtingen zijn. Je zou me een enorm plezier doen door deze korte enquête in te vullen (3 minuten)! Je mag hem uiteraard ook delen met vrienden en familie. Hoe meer antwoorden, hoe meer ik van jullie kan leren.


1000x dank

De link naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/88R659G


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page